30.11.2023

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI KORGUN'DA YAPILDI

İlçe Müftüleri toplantısı Korgun’da yapıldı.
İlçe Müftüleri Kasım ayı toplantısı İl Müftümüz Mehmet ŞAHİN'in riyâsetinde il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda, hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi ile genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Başkanlığımız tarafından il ve ilçe müftülüklerine gönderilen yazılar ele alındı. İl Müftümüz Mehmet ŞAHİN, din hizmeti alanındaki gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi verdi.
İlçemize atanan İlçe Müftümüz Murat SELCİ’ye göreve başlaması münasebetiyle, yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileklerinde bulunuldu ve devamında fikir alışverişiyle toplantı sonra sona erdi.