T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Orta Müftülüğü

28.10.2026

🇹🇷 Amin Alayı ve Besmele ile Başlama Programı Düzenlendi. 🇹🇷

🇹🇷 Amin Alayı ve Besmele ile Başlama Programı Düzenlendi. 🇹🇷
🕌 Program kapsamında, Çarşı Camii’nden Devrez Camii’ne kadar mehter marşları eşliğinde Amin Alayı yürüyüşü düzenlendi. Öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşün ardından Devrez Camii’nde Besmele ile Başlama Programı’na geçildi.
⭐️ Programa Kaymakamımız Ö. Yusuf İNCE, Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin KAŞIKÇI, Yaylakent Belediye Başkanı Ayhan ÇAVUŞ, İlçe Emniyet Amiri İbrahim UÇAKCIOĞLU, İlçe Müftümüz Nihat KARAGÖZ, çocuklarımız ve velilerimiz katıldı.
🎈Program, çocuklarımızın gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti, dualar, balon patlatma etkinliği ve pasta kesimiyle sona erdi.
🤲Allah, çocuklarımızın ilim ve irfan yolunda attıkları bu ilk adımı hayırlı ve bereketli eylesin. Amin.