12.06.2024

Çankırı Müftüsü Şahin, Kurbanını TDV’ye Emanet Etti.

Çankırı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi Başkanı Mehmet Şahin, kurbanını TDV'ye emanet etti.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi Başkanı Mehmet Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekaletle kurban organizasyonuna destek vererek yurt dışı kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

İl Müftüsü Şahin, Türkiye Diyanet Vakfı'nın ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, Ramazan'da zekat, fitre, fidye gibi nakdi hizmetlerin yanı sıra, kurban ibadetinde de vatandaşların gönül rahatlığı ile bağış yapabileceği büyük bir organizasyon olduğunu vurguladı. Şahin, "TDV, yıllardır kurban bağışlarını en güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor." dedi

İl Müftüsü Şahin’in kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden TDV Çankırı Şube görevlisi Mustafa Şimşek, teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.