18.04.2025

‘Dijital Çağda İmamlık ve Dijital Bağımlılık’ Sunumuna Yoğun İlgi

Dijital Çağda İmamlık ve Dijital Bağımlılık’ Sunumuna Yoğun İlgi

16 Nisan 2025 tarihinde Çankırı İl Müftülüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezinde İl Müftülüğü personeline yönelik Nisan ayı mutad personel toplantısı düzenlendi. Gündem maddelerinin değerlendirilmesinden sonra Korgun İlçe Müftülüğü personeli, 2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Proje Yarışması Türkiye 2’ncisi Kadir Ateş tarafından ‘Dijital Çağda İmamlık ve Dijital Bağımlılık’ adlı sunum gerçekleştirildi.

Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen sunumda; Dijital çağda imam nasıl olmalı, dijital bağımlılık nedir, dijital bağımlılığın aile ve sosyal hayatımıza etkileri nelerdir, dijital bağımlılıkla nasıl mücadele edebiliriz gibi konular üzerinde duruldu.

Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, kendimizi her daim yeni bilgilerle donatmamız gerektiğini, dijital çağı da yakından takip edip cemaatimize yönelik en güzel şekilde hizmet etmemizin önemli olduğunu ifade ederek, sunumu için Kadir Ateş’e teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.