04.11.2021

Çankırı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “İşimde Huzurluyum, Yuvamda Mutluyum” Projesi Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde kadın ve aileye yönelik çalışmalar çerçevesinde Çankırı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri tarafından ziyaret edildi. Toplumumuzda Başkanlığımızın yürüttüğü faaliyetlerin bilinmesi, sahih dini bilgiye ulaşma ve her meslek grubundan kadının bu hizmetlerden eşit olarak fayda sağlaması amacıyla, Kuaför ve Güzellik Salonları ziyaret edildi. Çalışmada Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun çalışmaları hakkında bilgi sahibi edildi.

Projemizde Çankırı ili sınırları içindeki Kuaför ve Güzellik salonlarına Kadın Vaizlerimiz ve ADRB Üyelerimiz tarafından ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde başkanlığımızın “Evliliğe İlk Adım” seminerleri, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının tanıtımı ve çalışma alanları hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkanlığımız yayınlarından “Ailem” kitabı hediye olarak takdim edildi. Yapılan ziyaretlerden son derece memnun olduklarını dile getiren Çankırılı kadın kuaförler, Müftülüğümüz tarafından kadın ve aile ile ilgili yapılan çalışmaların devam etmesini istediler.