03.01.2022

SABAH NAMAZINDA AİLECE CAMİDE MİLLETÇE DUADAYIZ BULUŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde "Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız" buluşması düzenlendi.

Çankırı İl Müftülüğü olarak Ahmet Yesevi Camiinde düzenlediğimiz buluşmaya, namaz öncesi Fetih suresi okunarak başlandı. Sabah namazının eda edilmesinden sonra tesbihat yapıldı. İl Müftümüz Bürhan KELEŞ’in sohbet ve duasından sonra, çıkışta hayırsever iş insanı tarafından çorba ikram edildi. Buluşmaya üniversite öğrencileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Programa katılan Valimiz Abdullah AYAZ Diyanet Gençlik Merkezinde üniversite öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Programa Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK, İl Defterdarı Ahmet Seçim GÜLDOĞAN, din görevlileri katıldı.