29.11.2018

İl Müftümüzden Sayın Valimize Mevlid-i Nebi Ziyareti

Mevlidi nebi haftası kurum ziyaretleri....Bu yil 17-23 kasim tarihlerinde kutlanan hafta etkinlikleri kapsaminda Sayin Valimiz H.B.Aktas makaminda ziyaret edildi.Il muftumuz Burhan keles baskanliginda gerceklesen ziyarete muftulugumuz Mevlidi nebi haftasi duzenleme komisyonu uyeleri de katildi.Sayin valimizle beraber vali yardimcilarininda makamda bulunmasi ziyarete ayri bir anlam katti.Il muftumuz Burhan keles hafta etkinlikleri hakkinda bilgi verdi.Ayrica haftanin peygamberimizi anlamaya,anlatmaya ve sunnetini yasamaya vesile olmasini temenni etti.

Sayin Valimiz Mevlidi nebi haftasinin hicri takvime gore kutlanmasinin yerinde oldugunu belirterek asil onemli olan konunun peygamberimizin guzel ahlakini yasamanin elzem oldugunu dile getirdi.Ayrica butun diyanet camiasinin haftasini tebrik ederek yapilacak faaliyetlerde basarilar diledi.Ziyaret karsilikli hos sohbet , dilek ve temennilerin ardindan sona erdi.