29.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftasında Muhteşem Konferans

İl Müftülüğümüz  tarafından düzenlenen m Müdürlüğümüze bağlı Lise ve Ortaokullarda planlanan Hz Peygamber ve Gençlik temala konferanslar kapsamında Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan konferansta salon öğrenciler tarafından doldu taştı. Konferansta 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Dr. Remzi ATEŞYÜREK’in konuşmacı olarak katıldığı konferans düzenlendi.Açılış konuşmasını İl Müftümüz Bürhan KELEŞ’in yaptığı konferansta konuşmascı Dr. Remzi ATEŞYÜREK  salonu dolduran Gençlere heyacanlı konuşmaları ile doyumsuz bir sohbet yaşattı.Konferansın sonunda İl Müftülüğümüz tarafından Lise ve Ortaokullarda yapılan Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.