28.09.2023

Müftülüğümüz Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle kahvaltı programı düzenledi.

Programa Kaymakamımız Sayın Selami Alper ÖZKAN, İl Müftümüz Mehmet ŞAHİN, İlçemizde görev yapmakta olan hocalarımız ve emekli hocalarımız katıldı.
Programda Kaymakamımız Sayın Selami Alper ÖZKAN, İl Müftümüz Mehmet ŞAHİN ve İlçe Müftümüz Dursun BOZ hocamız günün anlam ve önemine dair konuşmalarından sonra tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiler.
Program sonunda Kaymakamımız tarafından Emekli Hocalarımıza plaket sunulup  İl Müftümüz tarafından görevlilerimize başarı belgesi verildi.